Siste kommentarer

Siste digg

* @version 1.0 * @license http://www.gnu.org/licenses/old-licenses/gpl-2.0.txt GNU/GPL */ // No direct access defined('_JEXEC') or die('Restricted access'); // Include helper class require_once( dirname(__FILE__).DS.'helper.php' ); // Get list of stories $response = modMyDiggsHelper::getStories($params); // Include module template require(JModuleHelper::getLayoutPath('mod_recentlydugg')); ?>
Bush får sko etter seg
mandag 15. desember 2008 08:58

bushSom man kan lese i dagens VG artikkel, så fikk Bush en sko kastet etter seg på en pressekonferanse. Dette skapte en hel rekke gode kommentarer på digg sin side som jeg vil ta med her. ;)
Les mer …
 
GPS tracking på siden min
fredag 12. desember 2008 10:53

htcEtter at jeg fikk ett nytt lite leketøy av jenta mi i tidlig julegave har jeg virkelig begynt å leke meg på den teknologiske siden. HTC Touch Pro har en innebygd GPS som ved hjelp av programmvaren TrackMe (som er gratis) gjør at jeg kan spore turer og vise dem på hjemmesiden min.

Les mer …
 
Nerdehumor
onsdag 19. november 2008 16:25
imagesAn infinite number of mathematicians walk into a bar. The first one orders a beer. The second orders half a beer. The third, a quarter of a beer. The bartender says "You're all idiots", and pours two beers...
 
Ny hjemmeside!
tirsdag 28. oktober 2008 12:29

Velkommen til min nye hjemmeside! Siden min hjemmeside var basert på en gammel utgave av Joomla var det på tide å oppdatere til den nyeste. Da så jeg samtidig muligheten for å forandre endel på innholdet på siden.

Les mer …
 
Mc Cain, Obama og ho dama...
torsdag 23. oktober 2008 11:41
pailen.jpgFor ca ett halvt år siden begynte jeg å følge litt med i den amerikanske valgprosessen og ville sette meg inn i hvordan det fungerte "der borte"... Dette er det jeg sitter igjen med.
Les mer …
 
Kvinner vs menn...
torsdag 23. oktober 2008 11:30
manvswoman.jpgEn liten notat som jeg fant på nettbysiden til onkelen min som jeg legger ut her på hjemmesiden min også. Litt artig, litt sant og litt provoserende. ;)
Les mer …
 
Nye bilder lagt ut!
mandag 20. oktober 2008 13:33
flickr.jpgI det siste har jeg tatt endel bilder av diverse ting rundt meg. Bildene blir lagt ut på flickr og facebook etterhvert som jeg finner bilder jeg er veldig fornøyd med. :)

Du kan også kikke på noen av dem ved å klikke på "Les mer..." under.
Les mer …
 
Trening, trening, trening
tirsdag 02. september 2008 12:05
treing.jpgFor 9 mnder siden stod jeg på vekta og kikket skuffet ned på ett displayl som viste 95 med røde fine tall. Da fant jeg ut at det var på tide å gjøre noe med saken. Lut lei av trange bukser og en mage som strakk skjortene mine satte jeg i gang.
Les mer …
 
Lian Li Modular Cube Case
fredag 04. januar 2008 14:11
lianlilogo.gifNå var det på tide å skaffe seg ett nytt kabinett og denne gangen hadde jeg bestemt meg for å kjøpe ett kabinett som jeg har siklet etter helt siden det kom ut på markedet, ett Lian Li Modular Cube Case!
Les mer …
 
<< Start < Forrige 1 2 Neste > Siste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Statistikk

Medlemmer : 1
Innhold : 52
Nettlenker : 31
Artikkelvisninger : 1059169

Hvem er online?

Vi har 55 gjester her nå

Nettverk