Om meg
tirsdag 10. oktober 2006 17:35
profilEr en gutt (mann :) på 24 år.... Kanskje jeg er en gutt da... hmmm...
Jeg er en person med godt humør, og tar meg selv temmelig useriøst. Man kan ikke bare ha det morsomt hele tiden, man må jo ha det litt artig også!
Siden sommeren 2004 har jeg drevet med egenstudie innen IT og har lært meg det meste innen det meste, men har spesialisert meg innen hardware, support WinXp, MS Office (inkl Access), Adobe Photoshop CS og hjemmenettverk.

Er innom aetat.no så å si hver dag for å finne meg en jobb innen IT, men det ser ikke ut til å være så lett siden jeg ikke har nen papirer på min utdannelse og liten jobberfaring. Jeg har tatt en del enkelt oppdrag for firmaer.

På fritiden sitter jeg en del sammen med kjæresten min, og driver litt med kampsport (tai-boksing), selv om det har blitt temmelig lite med dette etter at jeg fikk litt problemer med ryggen.
Tok dykkerlappen da jeg var 15 år og gikk på skole på Hawaii, men det har blitt temmelig lite med oppfølgning at dette her i Norge. Føler liksom ikke at det er det samme å dykke her i Norge i forhold til Hawaii. "Hei se!! En torsk!!" :P

Så da er det bare å klikke rundt på hjemmesiden min, og legge igjen en melding i gjesteboka mi. Under bilder finner du noen bilder jeg har tatt/redigert selv, og under filer finner du et par video klikk jeg har lagd.

Jeg lager også endel hjemmesider på bestilling og en liste over dem jeg har lagd finner du her.

 

 

Statistikk

Medlemmer : 1
Innhold : 52
Nettlenker : 31
Artikkelvisninger : 1059163

Hvem er online?

Vi har 47 gjester her nå

Nettverk