Siste kommentarer

Siste digg

* @version 1.0 * @license http://www.gnu.org/licenses/old-licenses/gpl-2.0.txt GNU/GPL */ // No direct access defined('_JEXEC') or die('Restricted access'); // Include helper class require_once( dirname(__FILE__).DS.'helper.php' ); // Get list of stories $response = modMyDiggsHelper::getStories($params); // Include module template require(JModuleHelper::getLayoutPath('mod_recentlydugg')); ?>
Lille Zoi
søndag 30. desember 2007 14:30
zoi.jpgLille Zoi er et nylig tilskudd til familien og nå har jeg samlet noen av dem beste bildene av lille jenta her i galleriet. Zoi er av rasen Boerboel og er rundt 3,5 år gammel nå. Når jeg kaller ho lille jenta er vel det litt ironiskt ment siden hun har en vekt på ca 52 kg. :P Men mellom ørene er hun til tider veldig liten og søt. ;)
Les mer …
 
Han vet ikke hva han har gjort nå..
fredag 28. desember 2007 19:52

Tjihi.. mohahahah

Siden vi har forlovet oss, fant min kjære ut at jeg skulle også få bli en del av hans hjemmeside. Noe jeg var litt skeptisk til i sånn ca to sekunder. SÅ her kan mine tanker komme fram. Dette blir spennede og gøy. Dette er vel første gang at muligens sko kommer på hjemmesiden hans.

Les mer …
 
Google Sketchup
fredag 28. desember 2007 14:12
 Her om dagen satt jeg å lurte på om det var noe nytt jeg kunne ta å lære meg. Er lengesiden jeg fant noe nytt felt innen it å sette meg inn i så det var kanskje på tide. Har alltid hatt lyst til å lære meg å lage 3D modeller så for å begynne med noe lett noe fant jeg frem til Google Sketchup
Les mer …
 
Julefeiringen 2007
tirsdag 25. desember 2007 22:49
Da begynte julefeiringen for 2007 å nærme seg slutten. Her er en samling av bilder som ble tatt her under feiringen. :)
Les mer …
 
Nordnorsk - Norsk ordbok
fredag 21. desember 2007 00:18
   Komplett ordbok for å kunne kommunisere med en Nordlending: Tongue out
Les mer …
 
Nå har vi kommet frem!
lørdag 15. desember 2007 18:52

Nå har vi kommet frem til Kragerø Spa hotell. Her vil jeg legge ut litt bilder etterhvert som jeg gidder. :)

(Nå som jeg har kommet hjem har jeg oppdatert med mange nye bilder! :)

Les mer …
 
Nå skal jeg ha fri
fredag 14. desember 2007 16:19
quality_resort_juni_100Jeg og jenta mi skal virkelig kose oss til helga! Etter å ha jobbet utrolig masse i det siste og nesten ikke ha sett hverandre i det siste siden vi har jobbet så utrolig motsatt skal vi til ett spa hotell i Kragerø. Der venter massasje, boblebad og luksus. :)
Les mer …
 
Clipmarks på siden min
mandag 10. desember 2007 14:23
 Kom over en liten side på nettet her om dagen. Clipmarks.com. Det er en side for å samle sammen litt av hvert som man kommer over på nettet. Sjekk ut siden! Har også lagt til mine klipp på hjemmesiden min. Dem kan du se her.
Les mer …
 
<< Start < Forrige 1 2 Neste > Siste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Statistikk

Medlemmer : 1
Innhold : 52
Nettlenker : 31
Artikkelvisninger : 1059146

Hvem er online?

Vi har 13 gjester her nå

Nettverk