Kjæreste v7.0 oppgradering
søndag 04. november 2007 12:15
upgradingHer om dagen fikk jeg ett problem som jeg bare kunne tenke at kunne bli løst av ekspertene på datasupport. Under finner du en kopi av mailen jeg sendte og svaret jeg fikk.Mitt brev:


Kjære datasupport.

For ett år siden oppgraderte jeg min Kjæreste 7.0 til Hustru 1.0. Rett etterpå oppdaget jeg at det nye programmet begynte å produsere uventede barneprogrammer som la stort beslag på ledig plass, minnebruk og systemressurser.

I tillegg begynte Hustru 1.0 å integrere seg i andre programmer og overvåker nå alle mine andre prosesser og programmer. Programmene som blir overvåket er f.eks. Poker Kveld 10.3, Fotball 5.0, Jakt og Fiske 7.5 og Racing 3.6.

Jeg klarer ikke lengre å få kjørt Hustru 1.0 i bakgrunnen eller minimert mens jeg bruker mine andre favoritt programmer lengre. Jeg tenker på å gå tilbake til den mer stabile Kjæreste 7.0, men avinstalleringsprogrammet til Hustru 1.0 vil ikke reagere og gir meg bare bluescreen.

Vennligst hjelp meg snarest.

Mvh ThePhreak99


Svaret jeg fikk:

Kjære bruker.

Tusen takk for at du tok kontakt med oss ang denne problemstillingen. Dette er en problemstilling som er veldig vanlig som mange menn opplever.

Mange personer oppgraderer fra Kjæreste 7.0 til Hustru 1.0 i god tro om at det kun er ett spill og underholdningsprogram. Dette er ikke tilfellet! Hustru 1.0 er et operativsystem og er kodet av programmererne til å kjøre ALT! Det er ikke mulig å slette Hustru 1.0 og gå tilbake til Kjæreste 7.0. Det er umulig å avinstaller, eller slette programfilene etter det først er installert.

Du kan ikke gå tilbake til Kjæreste 7.0 siden Hustru 1.0 er designet for å nekte dette. Se i din Hustru 1.0 brukermanual som du finner i program folderen i mappen "/Advarsler-Søksmål/Barnebidrag/readme.txt". Jeg vil anbefale deg å beholde Hustru 1.0 og heller jobbe med å forbedre kjørerutinene. Jeg vil også anbefale deg å installere en bakrunnsaplikason som heter "Ja.Kjære.exe" for å forbedre programmerings argumentasjonen.

Den beste løsningen er å åpne cmd.exe og kjøre kommandoen C:/TILGIVELSE! siden du mest sannsynligvis til slutt må kjøre TILGIVELSE kommandoen uansett for å få systemet til å kjøre normalt igjen.

Hustru 1.0 er et veldig bra program i utgangspunktet, men du bruker endel system ressurser. Hustru 1.0 kommer med en rekke støtteprogrammer som f.eks. Vask og Rydd 3.0, Lag Mat 1.5 og Betal Regninger 4.2. Vill Sex 12.0 er kanskje ett program du er kjent med fra Kjæreste 7.0 men etter oppgraderingen til Hustru 1.0 vil dette programmet raskt bli undertrykket av systemresursene til Hustru 7.0. For å få Vill Sex 12.0 til å fungere på et betastadie under Hustru 1.0 er du nødt til å starte systemet i sikkerhetsmodus for å få frigitt ressurser slik som Barn 1.03 og Bleieskift 2.3.

Uansett, hver meget forsiktig med bruken av disse støtteprogrammene. Uvettig bruk av disse programmene kan føre til at systemet starter programmet Kjeft og Smell 9.5. Vist dette først skjer, er den eneste løsningen for å stabilisere systemet igjen å gå til innkjøp av tilleggsprogrammvare. Jeg vil personlig anbefale Blomster 2.1, Diamanter 5.0 eller siste utgave av Sko og Vesker som du kan finne på hjemmesiden til Svindyre Forretninger AS.

Advarsel! Under absolutt INGEN OMSTENDIGHETER installer Sekretær Med Kort Skjørt 3.3! Dette programmet er ikke kompatibelt med Hustru 1.0 og vil gjøre uopprettelige skader på operativsystemet ditt og vil i verste fall få leserhodet ditt skadet slik at du ikke kan installere ett annet operativsystem ved en senere anledning.

Lykke til, Datasupporten.

  (PS: Dette er oversatt fra en engelsk e-post melding som har forsert rundt på nettet i mange år, men skrevet litt om av meg selv) :)

Gi Kudos til denne saken!
 
Flere artikkler i kategorien Video/Humor

Statistikk

Medlemmer : 1
Innhold : 52
Nettlenker : 31
Artikkelvisninger : 1059160

Hvem er online?

Vi har 41 gjester her nå

Nettverk