Prosjekt Kandalf
mandag 23. oktober 2006 13:13
Artikkelindeks
Prosjekt Kandalf
Pakken ankommer
Fronten
Harddisk dekslene
Alle sider
prosjekt-kandalfProsjekt Kandalf er en mer standard casemodd der jeg utbedrer utseende på mitt Kandalf VA9000swa Big Tower. Jeg beskriver endel fremgangmåter, så jeg håper noen får bruk for den som en liten How-To. Modifiseringen innebærer blant annet ny front, harddiskkjøling innvendig modifisering og til slutt vannkjøling. Denne artikkelen har blitt fylt på etterhvert som jeg har jobbet videre med maskinen.

 

 

Dette er en liten gjennomgang av hva jeg har gjort, og tanker jeg har skrevet til en kammerat mens jeg drev å ”modda” kabinettet mitt. (derfor kan det hende at ikke alt høres helt logisk ut og jeg hopper litt i progresjonen) Dette er ikke en komplett worklogg (mangler bilder av det faktisk arbeidet), men en kjapp gjennomgang.
Og.. Alle bildene av børsta aluminium gir et feil bilde av hvordan det ser ut pga blits. I virkeligheten er dem blankere og den er mindre (finere) børsta. Skal ta noen skikkelige bilder som legges til når jeg begynner å gjøre meg ferdig.

I det siste har jeg drevet å lest en del om casemodding og workloggs fra en del sider på nettet. www.overklokking.no og www.thebestcasescenario.com begynte å bli noen av mine favorittsider på nettet. Så jeg kikket litt på min egen maskin og fant ut at nå var det på tide å prøve litt selv. Eneste erfaringa jeg har hatt fra casemodding er et stk maskin som jeg lakka og fiksa litt utseendemessig på. Jo forresten. Lagde plata til viftestyringa på den gamle maskina:

front

Så nå begynte det å klø i fingra etter å gjøre noe mer. Etter mange timers surfing etter et kabinett som jeg likte og som hadde gode testresultater kom jeg frem til Kandalf VA9000swa Big Tower . Den hadde dem termiske egenskapene jeg var ute etter, stilrent men praktisk utseende og gode utbyggings muligheter.

enlargedfrontdooropensilver

Andre ting jeg bestilte for å bygge litt ut:

 


 
Flere artikkler i kategorien Casemod

Statistikk

Medlemmer : 1
Innhold : 52
Nettlenker : 31
Artikkelvisninger : 1059175

Hvem er online?

Vi har 62 gjester her nå

Nettverk