Laptop'o'Wall - Kjøling
onsdag 11. oktober 2006 15:39
Artikkelindeks
Laptop'o'Wall
Matriale
Kjøling
Montering
Avstandsstykker
Montering 2
Test #1
Test #2
Test #3
Alle sider
 

 Over Cpu'en stod den en veldig liten vifteløsning som hørtes ut som en Boing 747 under avgang, så den ble raskt fjernet. Metallbiten som står opp på høyre side er en del av festearmen til denne og jeg slet som f**n med å få denne av etter at jeg hadde ødelagt gjengene på skruen som holdt den fast. Men vil det ikke av, så skal det av.. Så jeg hentet frem en dremmel med kappeskive og fikk den av.

Som sagt så trengte jeg noen brukbar løsning for å få kjølt ned cpu'en på en stille måte. Så jeg begynte å tenke på en passiv cpu kjøler.

Denne fant jeg liggende i en eske og regnet med at den ville kunne ta seg av endel varme:

pict0454

 Den er hentet fra en gammel Pentium II maskin. Den har en liten utbuling i form av en firkant samt to tapper som må pusses ned. Så off to Maxbo!
Der fikk jeg med meg 400' våtslipningspapir som jeg kunne bruke til å planslipe denne med. Etter masse søl og slitne armer kom jeg frem til et glimrende resultat:

pict0456

 Så var det å få ut lcd skjermen fra lokket til laptoppen. Det var en litt mer kinkey afære. (Les: Minimalt med skruer og maksimalt med kraft benyttet) Men gikk til slutt:

pict0455 

 For en lekker liten sak! Denne skulle jeg lett ha koblet inn i en annen PC som sidepanelet på et kabinett eller noe! Får ha dette i bakhodet på neste prosjekt. Hmm.... :D

Så var det det å få festet alt sammen til passparu'et... Ja... 
Flere artikkler i kategorien Casemod

Statistikk

Medlemmer : 1
Innhold : 52
Nettlenker : 31
Artikkelvisninger : 1059162

Hvem er online?

Vi har 46 gjester her nå

Nettverk