Laptop'o'Wall - Test #1
onsdag 11. oktober 2006 15:39
Artikkelindeks
Laptop'o'Wall
Matriale
Kjøling
Montering
Avstandsstykker
Montering 2
Test #1
Test #2
Test #3
Alle sider
 

 Spent som en liten guttunge på juleaften koblet jeg forsiktig til stømpluggen til hovedkortet, dro bildet ut over kanten på bordet (hovedkortet stod forsatt løst på avstandstykkene jeg hadde laget), støttet opp ramma, henta et usb keyboard og mus, koblet det til, og tok tak i stikkontakten.. Nå snakker vi om puls på ca 400 slag i minuttet og adrenalin tilsvarende lavflygning i F-16 5 meter over bakken! ;)

Satte inn stikkontakten og ventet på de overnevnte gnistene og smellene idet komponenter ble kortsluttet. :P Men det eneste jeg kunne høre var en lav summing fra harddisken etterfulgt av et lang pip fra hovedkortet. Spent på om pipet var et "POST-ok"-pip eller ett "Systemfeil"-pip la jeg meg på ryggen og gransket skjermen fra undersiden. Og der var det en fin liten tekst som informerte om at noe var feil under POST (Power On Self Test) og at jeg måtte sjekke innstillingene i BIOS. Etter å ha sjekket BIOS og satt den til å ikke lete etter system tastatur (det tastaturet som var innebygd i laptoppen som jeg fjernet i begynnelsen), restartet maskinen og Windows logoen kom opp på skjermen. Tror jeg aldri har vært så glad for å se en Windows logo før! ;) (Samt en liten følelse av Dr. Frankenstein) IT'S ALIVE!! :D *mohahahha*

Sjekket kjapt temperaturen på kjøleribba og kjente at den begynte å bli litt varm, så istedet for å risikere at den ble for varm før jeg fikk opp WinXP og sjekket tempen, skrudde jeg av.

Så i full ekstase var det bare å ringe til felles nerder og dama og informere om at det faktisk funket, samt proklamere dette på en del irc kanaler der det var folk som hadde hørt om mitt lille prosjekt.

Så var det back to reality.

Hovedkortet måtte festes. Grunnen til at jeg først skrudde dem på hovedkortet var for å finne den nøyaktige plasseringen dem skulle stå i for så å feste den ene halvsiden av "foten" med fugemasse, la det tørke og så skru av hovedkortet og feste "føttene" skikkelig rundt hele.

 Resultat:

pict0469

 Så nå skal det stå over natta slik at jeg er 100% sikker på at det sitter som det skal. Regner jeg blir ferdig ila morgendagen.

 


 
Flere artikkler i kategorien Casemod

Statistikk

Medlemmer : 1
Innhold : 52
Nettlenker : 31
Artikkelvisninger : 1059175

Hvem er online?

Vi har 63 gjester her nå

Nettverk