Laptop'o'Wall - Test #3
onsdag 11. oktober 2006 15:39
Artikkelindeks
Laptop'o'Wall
Matriale
Kjøling
Montering
Avstandsstykker
Montering 2
Test #1
Test #2
Test #3
Alle sider

 Nå begynte ting å gjøre seg klar for å teste skikkelig. Så jeg skrudde alt på plass, og plasserte bildet opp mot en vegg slik at jeg fikk godt med lufting og plasserte temperatur måleren fast i cpu blokka. Og det funket! Maks temp: 55 grader målt fra cpu sensoren på hovedkortet.

pict0475

 Så var det bare å få skrudd på hengsler i ramma slik at det kan henge på veggen og få opp maskinen på nett. (Wlan)

Bruker itavisen.no som testmodell:

pict0478

 Så da var hovedmålene i prosjektet oppnådd! Etter dette var det bare å laste ned en bunke med bilder (Italienske malerier fra 1300 tallet ble mitt valg), og sette opp skjermspareren til å vise bildene med ett min mellomrom.

Hele bilder fjernstyres fra min egen maskin via radmin eller RealVnc (når jeg kjører linux).

Hva som kanskje skal gjøres videre:
- Av/på knapp: Hvis jeg skal fysisk slå maskinen på, må jeg nå trykke på en bitteliten bryter på hovedkortet. Noe som bør gjøres med en plastikk gjenstand siden knappen er ca 2 millimeter stor og er direkte på hovedkortet. Det ultimate hadde vært å få loddet på en ledning på denne bryteren som går til en standard av/på knapp som kan lakkes matt svart og felles inn på siden eller på toppen av ramma.

- Lyd: Hva skal jeg med lyd egentlig? Nja... Kan vel være situasjoner der jeg har lyst til å se på tv2 nyhetene på veggen? ;) Ikke så stort arbeid uansett. Har ingen høyttalere liggende, men har en cd spiller som jeg tror kan ofres. Fuger i så fall bare høyttaleren på pappen med noen avstandsskruer, og kobler ledningene inn på høyttaler utgangen (MiniJack) på hovedkortet.

- Webcam! Dette hadde vært kult: Integrert et lite webcam i toppen av ramma. Dvs at det kun vil være et lite 2-3 mm stort hull som linsa til webkammet synes. Har et lite webcam liggende hos fatters som jeg brukte til laptoppen før.

Hi-res pics av det endelige resultatet: (Klikk for større bilde)
thumb_pict0484 thumb_pict0487

Filmsnutt HalvveisFilmsnutt FerdigHar du noen synspunkter eller noe du lurer på? Kontakt meg! Og nå som du har lest igjennom hele workloggen min, (eller bare sett på bildene) så kan du vel også gå inn på PimpMyPC og stemme prosjektet mitt videre opp på listen? ;)

Linker:
Andre sider jeg anbefaler for dem som vil lese mer om casemodding og flere workloggs:
TheBestCaseScenario.Com
CaseModGod.Com
ExtremeTech.Com
Gruntville.Com 
Flere artikkler i kategorien Casemod

Statistikk

Medlemmer : 1
Innhold : 52
Nettlenker : 31
Artikkelvisninger : 1059159

Hvem er online?

Vi har 40 gjester her nå

Nettverk