Lian Li Modular Cube Case
fredag 04. januar 2008 14:11
Artikkelindeks
Lian Li Modular Cube Case
På tide å skru litt
Ting begynner å ta form
Ny pakke ankommet!
Det ferdige resultatet
Alle sider
lianlilogo.gifNå var det på tide å skaffe seg ett nytt kabinett og denne gangen hadde jeg bestemt meg for å kjøpe ett kabinett som jeg har siklet etter helt siden det kom ut på markedet, ett Lian Li Modular Cube Case!

Da er jeg endelig ferdig med all skruingen og nå er det på tide å skrive litt om det slik at alle hw nerdene har noe å kose seg med. Skriver dette også slik at du selv kan få ideer og se litt nøyere på løsningene som finnes før du selv vurderer å kjøpe deg dette kabinettet.

Forresten, vist du har lyst til å se noen av bildene i høyere oppløsning så kan du klikke deg inn på min Flickr side og navigere deg til bilde for å se det i opptil 1600 x 1071.

Kanskje litt merkelig å ta konklusjonen først, men her er min konklusjon kort oppsummert:
Det finnes to typer nerder: Dem som har en Lian Li Cube Case og dem som ønsker seg en Lian Li Cube Case. ;)

Hardwaren som er bestilt til den finner du her, og resten av innholdet som er brukt i maskina er hentet fra min gamle maskin.

Så da kan vi sette igang.

Etter å ha ventet spent på mitt nye kabinett i over en uke pga juleferie, varetelling hos Microplex og nyttår fikk jeg endelig min hentelapp for pakken. Jeg kjørte til Meny for å hente den med ett stort smil rundt munnen. Han som jobba i posten på Meny var tydeligvis en datatilhenger for når han skulle henta pakken min kom han med ett tydelig sukk: "Slik vil jeg også ha". Allerede da skjønte jeg at dette var noe som kom til å ha en stor misunnelses faktor. ;) Så der var pakken min. Bilde av skjønnheten på utsiden av eska og overraskende lett. Traskende ut på parkeringsplassen håpet jeg bare på at det var noen flere datanerder som skulle gå forbi og se hva jeg hadde kjøpt. :P Men så kom jeg til bilen. Det var da jeg skjønte at jeg kanskje ikke hadde tenkt helt igjennom hvor stort dette kabinettet faktisk er! Prøvde å stappe den inn i baksetet. Det kunne jeg bare glemme. Bagasjerommet da? Nope. Passasjer setet da? Etter litt vridninger og en bredskulder smatt den inn med ett lite knekk. Hårene reiste seg på ryggen av redsel for at jeg hadde knekt noe som lå inne i esken. Jeg trasket rundt til andre siden av bilen og så at heldigvis var det bare bakspeilet til bilen som hadde knekt. Pyttsan. Så lenge det ikke var noe som hadde skjedd med kabinettet. ;)

Vel hjemme avr det bare å få ut pakkene og ta seg en demokratisk tur inneom stua for å få madammens "godkjennelse" for at jeg kom til å være "borte" i endel timer. Føltes nesten som om jeg sa adjø før en lengre reise. ;) Viktig å bevare husfreden når man er dataentusiast og når madammen bare ser på deg med oppgitte øyner der man står lent over en datapakke, småsiklende av glede som en liten gutt på julaften.Pakken var åpnet og nå var det bare å begynne å flerre av innpakning og prøve å miste minst mulig av deler, skruer og nyttig info i prosessen.

Skjønnheten rett ut av pakken:


Lian Li med stor L!


Kabinettet i seg selv har jo en veldig stiv pris, men regn med å bruke en god sum på alle modulene som er lagd til den også.

Alle delene jeg hadde bestilt i tillegg:
Pakket ut:


Delene jeg hadde bestilt:
2 stk HDD holdere med 120mm vifte. Holder 4 HDD.
1 stk adapter 5.25 til 3.5" for diskettstasjon
1 stk diskettstasjon deksel for at den skulle matche kabinettet
1 stk cd-rom deksel
1 stk støvfilter til PSU
1 stk plate til toppen av kabinettet for å montere radiator

I tillegg hadde jeg bestilt meg en Sunbeam viftestyring, "Theta" som er ett pci kort for å regulerer vifter og lys via software. 
Flere artikkler i kategorien Casemod

Statistikk

Medlemmer : 1
Innhold : 52
Nettlenker : 31
Artikkelvisninger : 1059151

Hvem er online?

Vi har 22 gjester her nå

Nettverk