Trening, trening, trening
tirsdag 02. september 2008 12:05
treing.jpgFor 9 mnder siden stod jeg på vekta og kikket skuffet ned på ett displayl som viste 95 med røde fine tall. Da fant jeg ut at det var på tide å gjøre noe med saken. Lut lei av trange bukser og en mage som strakk skjortene mine satte jeg i gang.
Helt siden 16 års alderen har jeg hvert treningsnarkoman. Begynte med litt vekttrening på SATS og etter ett års tid begynte jeg med thaiboksing også. Byttet over til et annet treningssenter i sandefjord der man kunne faktisk ta i litt uten at folk kikket rart på deg. Hold på slik endel år helt til jeg skulle i militæret og der var det nok med trening. Utfordringen var bare at der skulle jeg få litt bedre kondisjon også.. Noe jeg ikke eide fra før av og 20 om dagen hjalp heller ikke. :P

Etter to år i forsvaret fikk jeg gode ryggproblemer som gjorde at jeg ikke kunne trene noe nevneverdig utenom musearmen min når jeg satt foran dataen min 14 timer om dagen.

Så for 9 måneder siden meldte jeg og Lene oss inn på Trimhuset i Horten og begynte rolig der. Den første tiden var det mange støle muskler og jeg hadde store problemer med ryggen. Men etterhvert som kiloene begynte å gå vekk begynte ryggen å henge med også. Så ila ca 4 måneder gikk jeg ned til ca 80 kg.

Det føltes utrolig godt og jeg måtte lage nye hull i belte for å ikke miste buksene mine. Så hadde man jo en periode der vi skulle flytte fra campingplassen til vår nye leilighet, noe som fikk oss begge til å falle av treningen litt over en måned. Men sakt men sikkert kom vi oss tilbake igjen.

Nå som jeg sitter her å skriver har jeg nettopp kommet fra treningen og har manglet litt motivasjon i dag. Måtte virkelig tvinge rumpa mi ut av døra for å komme meg ned til treningslokalet. Men da er det deilig å tenke på hvodan formen min var for 9 måneder siden og hvor langt jeg har kommet. Nå har jeg nettopp rundet 86 kg, men midjemålet mitt er det samme, så det er nok muskler som begynner å komme på kroppen ja. ;)
 
Flere artikkler i kategorien Diverse

Statistikk

Medlemmer : 1
Innhold : 52
Nettlenker : 31
Artikkelvisninger : 1059145

Hvem er online?

Vi har 10 gjester her nå

Nettverk