Mc Cain, Obama og ho dama...
torsdag 23. oktober 2008 11:41
pailen.jpgFor ca ett halvt år siden begynte jeg å følge litt med i den amerikanske valgprosessen og ville sette meg inn i hvordan det fungerte "der borte"... Dette er det jeg sitter igjen med.
Les mer …
 
Lian Li Modular Cube Case
fredag 04. januar 2008 14:11
lianlilogo.gifNå var det på tide å skaffe seg ett nytt kabinett og denne gangen hadde jeg bestemt meg for å kjøpe ett kabinett som jeg har siklet etter helt siden det kom ut på markedet, ett Lian Li Modular Cube Case!
Les mer …
 
Google Sketchup
fredag 28. desember 2007 14:12
 Her om dagen satt jeg å lurte på om det var noe nytt jeg kunne ta å lære meg. Er lengesiden jeg fant noe nytt felt innen it å sette meg inn i så det var kanskje på tide. Har alltid hatt lyst til å lære meg å lage 3D modeller så for å begynne med noe lett noe fant jeg frem til Google Sketchup
Les mer …
 
Prosjekt Media Chair
lørdag 27. oktober 2007 18:42
PICT0003 (Medium)Nå er det lengesiden jeg har drevet å moddet noe, så nå var det på tide å lage noe nytt her. Denne gangen så var det ett ønske om å kunne sitte i stua og se på film og serier i høy oppløsning som var grunnlaget for at jeg lagde det jeg gjorde.
Les mer …
 
Prosjekt Kandalf
mandag 23. oktober 2006 13:13
prosjekt-kandalfProsjekt Kandalf er en mer standard casemodd der jeg utbedrer utseende på mitt Kandalf VA9000swa Big Tower. Jeg beskriver endel fremgangmåter, så jeg håper noen får bruk for den som en liten How-To. Modifiseringen innebærer blant annet ny front, harddiskkjøling innvendig modifisering og til slutt vannkjøling. Denne artikkelen har blitt fylt på etterhvert som jeg har jobbet videre med maskinen.
Les mer …
 
RSS made easy
mandag 23. oktober 2006 10:38
rss_coverRSS-feeder er en teknologi som flere og flere brukere og webmastere begynner å benytte seg av. Webmastere begynner å se populariteten og nyttigheten av å kunne holde leserene sine oppdatert på hva som skjer på sidene sine og lesere begynner å skjønne hvordan man kan utnytte denne teknologien for å holde seg oppdatert. Sist (og viktigst) er at RSS-feeder har endelig fått sin posisjon i nettlesere og en lettvint funksjonalitet slik at selv bestemor i huset kan abonnere på slike feeder.
Les mer …
 
Miliære Forkortelser og uttrykk
onsdag 11. oktober 2006 22:41
forkortelserHer har jeg samlet en rekke militære forkortelser og utrykk til underholdning.
Les mer …
 
Lei reklame på nettet?
onsdag 11. oktober 2006 22:29
getfirefoxEn enkel innføring i hvordan man kan bytte til en bedre nettleser der man i tillegg kan slippe all reklamen som er på nettet

Les mer …
 
Askebeger
onsdag 11. oktober 2006 17:35

thumbHvordan lage et askebeger av en harddisk. :P

 

 

 

Les mer …
 


Statistikk

Medlemmer : 1
Innhold : 52
Nettlenker : 31
Artikkelvisninger : 1059158

Hvem er online?

Vi har 34 gjester her nå

Nettverk